Sköna dagar på stranden och Hotel 1622

Hotel 1622 ligger på sommarens bästa ställe, precis vid Rydebäcks strand med fin sand och lång badbrygga. Efter dagens salta dopp i Öresund fortsätter ni sommarkvällen med Tegels populära grillbuffé (eller utvalda 3-rätters) och bara njuter av varandras sällskap. En del sommarkvällar bjuder på trubadur på uteserveringen. Önskar ni även besöka vårt spa går det utmärkt att lägga till det i bokningen. Hotel 1622 är platsen för avkoppling och återhämtning. 18-årsgräns gäller för incheckning och spavistelse.

SOMMARKÄNSLA

Sommar och sol på Hotel 1622 med 150 meter till stranden och Tegels grillbuffé på ankomstkvällen. Boka till Spa, någon av våra härliga behandlingar eller bara njut av varandras sällskap med salta bad i Öresund!

På grillen serveras lammracks, ribbs, karré, marinerad kycklingfilé och oxkött, flera goda såser, nybakad foccacia, sallad & wokade grönsaker. Varmt välkomna!

Bokningsbart med ankomst från 3 maj till mitten september.

Sommar och Spa på Hotel 1622 

Trött på sand överallt och sugen på en avkopplande stund i poolen? Boka något av våra Spapaket i sommar! Kontakta oss direkt för ett skräddarsytt paket som passar just er, maila oss era önskemål till boka@hotel1622.se  

Boka Dagspa!

Har ni inte möjlighet att övernatta är ni lika välkomna att besöka oss över dagen! Boka ett Dagspa med eller utan vår goda frukost, dagens lunch eller kvällens trerättersmiddag. Passa även på att boka en välgörande behandling via Boka Direkt

SOMMARTRÄNING *INTRESSEANMÄLAN*

Nu erbjuder vi sommarträning i form av cirkelträning tillsammans med PT Annelie Lindeberg (@ptalindeberg) på vår underbara strand och utegym som ligger i direkt anslutning till hotellet. Passen ligger klockan 08.00 torsdagar vid förfrågan. Minimum antal deltagare är 4 st. för att ett pass ska bli av. Anmäl dig direkt via mail till spa@hotel1622.se och skriv antal personer.  Passet kostar 150 SEK och betalas på plats i receptionen på hotellet med kort eller swish. 

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.