Golfpaket & Vandringspaket

Njut av en skön vistelse på Hotel 1622 i Rydebäck, strax utanför Helsingborg med en härlig vandringtur längs Skåneleden med vår färdigpackade matsäck eller spela golf hos någon av våra samarbetspartners. Vi samarbetar med ett gäng fantastiska golfklubbar så att ni själva kan välja bana att spela. Rya GK erbjuder spel på Old Course, en klassisk seasidebana med enormt vacker vy över havet. Landskrona GK har två otroligt fina banor med vardera 18 hål storslagen utsikt över Öresund. Vasatorp GK stoltserar med Tournament Course, utsedd till Sveriges bästa golfbana 2015, 2016 & 2017 (World Golf Awards) och Classic Course som har rankats som #25 av svenska golfbanor i tidningen Svensk Golf (2020). Pris varierar efter säsong. Sök på era tilltänkta datum i onlinebokningen så ser ni tydligt vilken klubb som ingår, vilka val som finns och vad totalpriset blir. Vill ni boka spel på flera banor är det lättast att ni skickar ett mail till oss med era önskemål så att vi kan ordna ett skräddarsytt golfpaket till just er. Välkommen med er förfrågan till boka[at]hotel1622.se 

Vandringspaket

Boka vårt Vandringspaket och få med en färdigpackad matsäck med både gott och nyttigt! Kartor över området och våra närmsta vandringsleder får ni också självklart med er.

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Matsäck, Kaffe, Karta
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Golfpaket med Middag

Spela golf på en av Skånes fantastiska golfbanor precis vid havet och övernatta i ett av våra vackra rum. Utsökt trerättersmiddag och underbar frukostbuffé gör upplevelsen komplett!  

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Greenfee
✔ Trerättersmiddag
✔ Spaentré, badrock och tofflor
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Golfpaket

Golfa och sov riktigt gott i våra sköna sängar!

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Greenfee
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Seaside Golf x 2

Kickstarta veckan med fantastiskt spel vid havet, skön sömn i vackra rum och avkoppling i vårt nyöppnade spa! Ett extra förmånligt paket med ankomst måndagar. 

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Greenfee Rya GK 
✔ Greenfee Landskrona GK 
✔ Spaentré, badrock och tofflor
✔ Trerättersmiddag
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

▪ ▪ ▪

 

 
HOTEL 1622
Ytterövägen 167
257 31 Rydebäck
Hitta hit
 

 
Reception
:     0738 22 99 43
Restaurang:  042 - 22 22 17
 
info[at]hotel1622.se  
  

 
Varmt välkommen med
din bokningsförfrågan! 

 
boka[at]hotel1622.se
 
Vänligen notera att Hotel 1622
har 18-årsgräns för incheckning
och spavistelse.
I restaurangen är barn välkomna.

  
   

#hotel1622   
    

logo

logo

logo

Covid-19
Säkerheten och tryggheten för våra gäster och vår personal är alltid prio ett. Vi följer självklart alla lagar, restriktioner och rekommendationer och förväntar oss detsamma av dig som gäst. På Hotel 1622, i vårt Spa och i Restaurang Tegel säkerställer vi att alla kan hålla avstånd och vi har alltid särskilt fokus på desinfektion av kontaktytor. I restaurangen är det gott om plats och avstånd mellan borden, aldrig fler än tillåtet antal sittande gäster och sittande servering erbjuds alltid. Vid behov tilldelas ni en tid för vistelse i spa för att antalet samtida gäster ska hållas nere. Frukosten anpassas efter rådande restriktioner och även här kan ni välja eller tilldelas en tid. Vi är otroligt tacksamma för alla våra gäster, er visade förståelse och samarbete för att vidhålla allas säkerhet.

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.