Dubbelrum Deluxe

Våra fantastiska och extra stora Deluxerum har rymd och högt i tak, takfönster med mycket ljusinsläpp, stor, skön kingsize-säng och del av silovägg i rummet som ger det en alldeles speciell känsla. Rummen vetter åt söder med himmel, hagar och restaurangens uteservering nedanför. De är personligt inredda med lugna färger, vackra takbjälkar, otroliga mönster, 180 cm kvalitetssäng med premiumlakan och sköna sittmöbler. Den här rumstypen har eget badrum med dusch, samt bekvämligheter som luftkonditionering och minibar. De är 25 kvadratmeter stora och ger generös yta att umgås på. Stor frukostbuffé ingår alltid med varje bokning.

Dubbelrum Deluxe
ca 25 kvm

✔ 180 cm kingsize dubbelsäng 
✔ Premiumsängkläder
✔ Del av SILO i rummet
✔ Högt i tak, takfönster
✔ Eget badrum med WC och dusch 
✔ Handdukar, badrockar, tofflor
✔ Schampo, balsam, tvål
✔ Hårtork och sminkspegel
✔ TV med streamingmöjlighet
✔ Luftkonditionering
✔ Välfylld minibar
✔ Sköna sittmöbler
✔ Vattenkokare och te/kaffe
✔ Garderob
✔ Wifi
✔ Max 2 personer per rum

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.