Spabehandlingsmeny

SPA 1622
En oas med naturen runt omkring. Vi vet att många har en hektisk vardag, därför lägger vi extra fokus på ro, vila, återhämtning och välbefinnande. Låt oss ta hand om dig! 

Boka behandlingar

Hotel 1622 erbjuder avkopplande och välgörande behandlingar för både kropp och ansikte. Våra certifierade hudterapeuter och diplomerade massörer skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål. Detta gör ditt besök hos oss unikt. 
Lägg gärna till entré till vårt spa för att verkligen komma ner i varv och unna dig ett par timmar njutning och att bara vara här och nu.

Finns inte tiden du önskar i kalendern? Välkommen att höra av dig direkt till spa[at]hotel1622.se eller (+46) 0738 22 99 46

[Hos Boka Direkt väljer du att betala direkt med kort eller via Qliro. För att betala med Qliro krävs svenskt personnummer]

Handla produkter från Kerstin Florian

Vi arbetar med Kerstin Florian - ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. 

Naturliga ingredienser.
Avancerade formuleringar.
Fantastiska resultat!

TID FÖR ANSIKTE
Hudbalans – Återfukta – Rengöra
I Balans Klassisk Ansiktsbehandling 50 eller 80 min  – 900:- / 1500:-
En skräddarsydd behandling för alla hudtyper. Rengörande, återfuktande, lugnande eller balanserande. Hudterapeuten anpassar behandlingen efter ditt behov

Föryngrande – Närande – Lyster      
Age-Less Ansiktsbehandling 50 eller 80 min  – 900:- / 1500:-
En anti-age behandling som återfuktar, stramar upp och gör huden fastare, med kraftfulla näringsämnen, akuliftmassage och Gua Sha massage

Rengörande – Hudbalans – Pre barbering
Ansiktsbehandling för män 50 eller 80 min  – 900:- / 1500:-
En djuprengörande behandling speciellt anpassad för mäns behov. Fungerar mjukgörande och porsammandragande. Omfattar även en lyxig ansiktsmassage och djuprengörande mask.

Mjukgörande – Glow - Återfuktande
Uppfräschande Ansiktskur 25 min  – 600:- 
En quickfix, där vi fokuserar på ansiktsmassage, efter en noga rengöring och peeling


Färgning av fransar och bryn 25 min  – 600:-
Kan även beställas i kombination med en ansiktsbehandling till ett tillägg av 300:-


TID FÖR KROPP  

Nyhet!

Bamboo Massage 80 min - 1490:- (Introduktion i maj 1190:-)

För dig med spända muskler... En holistisk massageupplevelse, med värmen från Bamboopinnarna och specifik behandlingsmetod främjar denna cirkulation, utrensning och avslappning för spända muskler. Inklusive ansiktsmassage. Rogivande – Avslappnande - Skön
Anti-Stress med Lavendel eller Neroli 80 min  – 1400:-
 Ta ett djupt andetag och njut av denna lugnande behandling. Du startar med en stärkande salt scrub, följd av varm inpackning och helkroppsmassage, där vi även masserar med varma stenar. En skön fotmassage avslutar behandlingen.  

Avstressande Massage 50 min –  900:-
 Njut av en avslappnande helkroppsmassage, med varm ekologisk olja. Vi inkluderar även hårbotten – och fotmassage

Avstressande Massage 25 min – 600:-
Njut av en avslappnande massage, med varm ekologisk olja.


Värmande – Stärkande – Muskelavslappnande

Energi med Ingefära och mineraler 80 min
  – 1400:-
Låt ingefärans värmande egenskaper stärka, ge näring och öka ditt välbefinnande. Behandlingen startar med en uppfriskande Eukalyptus Scrub, som efterföljs av massage med varm ingefära med fokus på rygg, nacke och axlar. Ansiktet får en härlig akupressurmassage

Energigivande massage 50 min  –  900:-
Denna närande massagebehandling med magnesium, ingefära och mentol, som hjälper musklerna att slappna av.

Energigivande massage 25 min – 600:-
Denna närande massagebehandling med magnesium, ingefära och mentol, som hjälper musklerna att slappna av. Du väljer fokusområde.

Helkroppsscrub 25 min  – 600:-
Härligt rengörande och cirkulationshöjande behandling som värmer hud och muskler. Perfekt att starta varje behandling med.


Rengörande - Avslappnande – Ny energi

Golfarens Räddning 50 min  – 900:-
Låt kroppen slappna av efter golfrundan. Vi startar med att rengöra och skrubba kroppen därefter masseras musklerna efter dina behov. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.


TID TILLSAMMANS 

Duobehandlingar (1 terapeut och 2 gäster)

Hudbalans – Återfukta – Rengöra
Ansiktskur i balans 80 min  – 1600:- /2pers
En behandling för alla hudtyper. Rengörande, återfuktande, lugnande och balanserande. Ansiktspeeling, ansiktsmassage, hårbottenmassage och Ansiktsmask

Rogivande – Avslappnande - Skön
Rofyllt med Kamomill 80 min  – 1600:- /2pers
Njut av denna lugnande behandling tillsammans med någon du tycker om. Behandlingen startar med en torrborstning, följd av varm massageapplikation. En skön hårbottenmassage avslutar behandlingen. Skicka din behandlingsförfrågan till spa[at]hotel1622.se och skriv med ditt bokningsnummer samt önskemål om tid eller ring 0738 22 99 46. Tänk på att efter en behandling bör du inte bada eller basta mer. 

Boka gärna till tillgång till vårt Spa

▪ Ni får låna skön badrock, handduk och tofflor. Bor ni på hotellet finns dessa på ert rum och ni duschar och byter om till badkläder och badrock på rummet innan ni går ner till spa.
▪ För daggäster finns omklädningsrum med dusch och toalett. Här finns tvål, schampo och balsam signerat Kerstin Florian för er att använda.
▪ Ta med egna badkläder. Tvätta bort eventuellt smink, ta av smycken och duscha ordentligt med tvål och schampo innan ni använder pool och bastu.

▪ I omklädningsrummen finns låsningsbara skåp, men lämna gärna värdesaker hemma. 
▪ Tala med små bokstäver och låt vårt spa vara en lugn och avkopplande plats för alla gäster. 
▪ Varma bad och bastu är väldigt vätskedrivande så tänk på att inte bada för länge åt gången och drick extra mycket vatten för att bibehålla vätskebalansen. 
▪ Frukt, vatten och te finns till självservering.  Från spa kan ni ringa in er dryckesbeställning till baren för poolservice. Egen mat, dryck eller vattenflaska får ej tas med in i spa.

▪ Behandlingar rekommenderar vi att ni bokar i samband med er rumsbokning eller dagspa-bokning. Se vår Behandlingsmeny.
▪ Byt gärna om till underkläder eller torra badkläder innan behandlingstiden och slå er ner i loungen och slappna av 5-10 minuter innan.
▪ Fotografera gärna vårt spa och er själva, men tänk på att inte ha andra gäster med i bilden.
▪ Blir ni särskilt förtjusta i någon produkt finns dessa till försäljning i receptionen - passar även perfekt som gåva!
▪ 18-årsgräns gäller för incheckning och spavistelse (i restaurangen är barn välkomna).

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.