Kom igång med PT On the Go! 

Kicka igång med en inspirerande träningsweekend tillsammans med PT On the Go!
Här erbjuds du en helg med varierad träning för att ge dig ny inspiration inför höstens träningsmål eller som start att komma i gång med träningen igen. Träningspassen är en mix av högintensiva pass, roliga och annorlunda upplägg, löppass samt lugnare pass med fokus på rörlighet och avslappning. Under lördagen kommer även en föreläsning att erbjudas. Vid några träningspass väljer du mellan två olika pass utifrån vad som passar dig bäst. Du väljer såklart själv hur många pass du vill delta på men vi hoppas att du vill vara med på så många som möjligt under denna helg. 

Träningen sker i nära anslutning till hotellet, främst utomhus men även till viss del inomhus, beroende på väderleken för helgen. Under din träningshelg kommer du även att få möjlighet att njuta i hotellets fantastiska spa, möjlighet att boka till behandlingar, äta god mat, umgås och njuta av det fina läget vid havet. Varför inte börja dagen med ett dopp från bryggan?

PT on the Go håller i träningen under helgen. Annika Cederwall är träningsansvarig och hon har lång erfarenhet som träningsinstruktör och personlig tränare och är fysioterapeut i grunden. Annika kommer att hålla i flertalet av passen men bjuder även in andra instruktörer och inspiratörer. Har du frågor om träningen eller vill veta mer går det bra att maila: info@ptonthego.se alt. ringa 073 - 922 95 99.

 

Följande ingår i paketet
• 8 träningspass och 1 föreläsning (se schema)
• Övernattning del i dubbelrum
• Tillgång till Spa
• Lättare mellanmål x 2
• Lunch inkl. kaffe x 2
• Tvårättersmiddag
• Frukostbuffé

(max 20 platser/tillfälle)

 

Paketpris Del i Dubbelrum: 3500 SEK/person
Enkelrumstillägg: 600 SEK

Välkommen att boka din träningsweekend och eventuella behandlingar genom att maila boka@hotel1622.se eller ring 0738 – 22 99 43
Kan ombokas/avbokas utan kostnad 2 veckor innan ankomst. Sen avbokning/No Show debiteras med 100% av kostnaden för hela bokningen. Avbokning/ändring måste bekräftas av hotellet.
Obs 18-årsgräns.

▪ ▪ ▪

 

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.