Våra rum

Hotel 1622 är ett nytt och fräscht spahotell beläget i en helrenoverad ladulänga tillhörande Rydebäcks Gård, som byggdes redan 1855 och idag är Q-märkt.  Den genuina och gemytliga känslan är bevarad och de 34 rymliga hotellrummen är smakfullt och personligt inredda med vackra takbjälkar, fönsterkupa eller takfönster, lugna färger och otroliga mönster, kvalitetssängar med premiumlakan och sköna sittmöbler. Samtliga rum har eget badrum med dusch eller både dusch och badkar, samt bekvämligheter som luftkonditionering och minibar. För övernattning eller spavistelse gäller 18-årsgräns för samtliga besökare. Stor frukostbuffé ingår med varje bokning. Titta gärna i vårt Galleri.

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.