Vårt systerhotell
- Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western

 

Extrapersonal till vårt systerhotell:
Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western i Helsingborg!

Hotell Linnéa söker dig som brinner för service, har ett öga för detaljer, är ordningsam och ser det som en självklarhet att vi är ett team som jobbar mot samma mål - nöjda och återkommande gäster! 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker nedan. 
Extrapersonal till Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western i Helsingborg!
Vi söker dig som brinner för service, har ett öga för detaljer, är ordningsam och ser det som en självklarhet att vi är ett team som jobbar mot samma mål - nöjda och återkommande gäster!

Hotell Linnéa är ett litet familjeägt hotell med 38 unika rum mitt i centrala Helsingborg. Vi tillhör Best western och behöver en eller två nya kollegor som har service i fokus. Du måste kunna ta egna initiativ, ha många bollar i luften och vara lösningsorienterad. Ofta arbetar du ensam men vi är alltid ett team. Tjänsten är fördelad främst mellan receptionen och städ, men du kan även vara behjälplig i frukosten. 

Arbetsuppgifterna är både administrativa som serviceinriktade och det krävs att du har god överblick, planerar ditt arbetspass, tar egna initiativ och ansvar för att uppgifter fullföljs. Du gör allt från att ta emot bokningar, betalningar och incheckningar till att ta hand om städningen av rum och hotell och ser självklart till att varje gäst känner sig speciell och välkommen. Tempot i arbetet kan ofta vara högt.
Du bör ha erfarenhet av Hotsoft och har du jobbat med Best Western innan är det en stor merit, men personlig lämplighet går först. Datorvana är ett måste för att klara av arbetsuppgifterna.

Meriterande:

- Erfarenhet av Hotsoft PMS
- Erfarenhet av Best Western 
Grundkrav:
- Tidigare erfarenhet av hotell- och/eller serviceyrke
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Datorvana
- Minimum 18 år

Tjänsten gäller i första hand helgjobb och vid behov, både dag och kväll. För rätt person finns möjlighet att utvecklas inom hela hotellet. Vi önskar att du ser långsiktigt på tjänsten och har möjlighet att arbeta mer under sommaren. Till hösten utökas tjänsten. Start omgående. 
Är du den vi söker, vänta inte med att höra av dig - intervjuer hålls löpande.

Maila din ansökan till info@hotell-linnea.se Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.