Vårt Spa

Hotel 1622 är en plats att njuta på. Här checkar du ut från vardagen och in i vår avslappnande atmosfär. Ta gärna en titt på vår härliga Behandlingsmeny. Flera frågor får svar under Info & FAQ, fler funderingar skickas med fördel direkt till spa[at]hotel1622.se. 

Avkoppling & Återhämtning

✔ Pool, behagligt uppvärmd
✔ Bubbelpool, för total avslappning
✔ Bastur, torr-och ångbastu
✔ Kalldusch, uppfriskande med eller utan bastubad
✔ Varma marmorbänkar att slappna av på
✔ Relax och vilobäddar
✔ Poolservice - Ring för dryckesservering från baren
✔ Omklädningsrum med dusch och schampo, balsam, tvål
✔ Lån av badrock, handdukar och tofflor

Behandlingar 

Vi erbjuder en rad härliga behandlingar! När ni gjort er rumsbokning rekommenderar vi att ni gör en behandlingsförfrågan snart därpå för att säkra en tid hos en av våra duktiga diplomerade hudterapeuter och certifierade massörer.  

Det går bra att BOKA endast behandling, utan spa eller övernattning.

Vi utför behandlingarna med välgörande kvalitetsprodukter från Kerstin Florian med naturliga ingredienser, avancerade formuleringar och fantastiska resultat. 

Entré till vårt spa ingår i de flesta paket, se respektive paketinnehåll. I mån av plats kan man lösa spaentré på plats och boka dag/kväll-spapaket. För allas säkerhet kan specifika tider tilldelas eller justeras vid ankomst för att avstånd ska kunna hållas. Vi förutsätter att våra gäster visar förståelse och respekt för detta. 18-årsgräns gäller.

Bra att veta inför spavistelsen

▪ Ni får låna skön badrock, handduk och tofflor. Bor ni på hotellet finns dessa på ert rum och ni duschar och byter om till badkläder och badrock på rummet innan ni går ner till spa.
▪ För daggäster finns omklädningsrum med dusch och toalett. Här finns tvål, schampo och balsam signerat Kerstin Florian för er att använda.
▪ Ta med egna badkläder. Tvätta bort eventuellt smink, ta av smycken och duscha ordentligt med tvål och schampo innan ni använder pool och bastu.

▪ I omklädningsrummen finns låsningsbara skåp, men lämna gärna värdesaker hemma. 
▪ Tala med små bokstäver och låt vårt spa vara en lugn och avkopplande plats för alla gäster. 
▪ Varma bad och bastu är väldigt vätskedrivande så tänk på att inte bada för länge åt gången och drick extra mycket vatten för att bibehålla vätskebalansen. 
▪ Frukt, vatten och te finns till självservering.  Från spa kan ni ringa in er dryckesbeställning till baren för poolservice. Egen mat, dryck eller vattenflaska får ej tas med in i spa.
 

▪ Behandlingar rekommenderar vi att ni bokar i samband med er rumsbokning eller dagspa-bokning. Se vår Behandlingsmeny.
▪ Byt gärna om till underkläder eller torra badkläder innan behandlingstiden och slå er ner i loungen och slappna av 5-10 minuter innan.
▪ Fotografera gärna vårt spa och er själva, men tänk på att inte ha andra gäster med i bilden.
▪ Blir ni särskilt förtjusta i någon produkt finns dessa till försäljning i receptionen - passar även perfekt som gåva!
▪ 18-årsgräns gäller för incheckning och spavistelse (i restaurangen är barn välkomna).

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.