Fira påsken och njut av våren på Hotel 1622!

Njut av våren med härligt spa och Tegels goda påskmeny. Bokningsbart med ankomst skärtorsdag, långfredag, påskafton, påskdagen och annandagen. 18-årsgräns gäller för incheckning och spavistelse.

Fira påsk på Hotel 1622!

Fira påsken hos oss på Hotel 1622 och restaurang Tegel med ett par sköna timmar i Spa och Tegels påskmeny!
Boka till någon av våra härliga behandlingar eller ta en promenad längs stranden och njut av varandras sällskap. Tegels påskmeny bjuder på ett sill- och laxbord med hemlagade favoriter, och till varmrätt väljer ni mellan lamm, oxfilé och torskrygg. Kaffe och litet dessertbord ingår.

Bokningsbart med ankomst Skärtorsdag till Annandagen 

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock och tofflor
✔ Tegels Påskmeny
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00
Varmt välkomna till en härlig påsk med god mat och avkoppling!

Kristihimmelsfärd på Hotel 1622

Boka något av våra Spapaket eller varför inte ett Vandringspaket under Krisithimmelsfärd-helgen! Kontakta oss direkt för ett skräddarsytt paket som passar just er, maila oss era önskemål till boka@hotel1622.se 

Boka Dagspa!

Har ni inte möjlighet att övernatta är ni lika välkomna att besöka oss över dagen! Boka ett Dagspa med eller utan vår goda frukost, dagens lunch eller kvällens trerättersmiddag. Passa även på att boka en välgörande behandling, maila till spa@hotel1622.se 

▪ ▪ ▪

 

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.