Paket & Erbjudanden

Koppla bort vardagen och checka in hos oss på Hotel 1622 för en avkopplande och härlig vistelse! Läs gärna mer om vårt spa, våra olika rum och kika igenom vårt info-sida. Vi erbjuder även paket för konferenser, bröllop och fester. Våra övernattningspaket får ni alltid bäst deal på när ni bokar via vår egen hemsida. Obs! 18-årsgräns 

Öppet hus på Hotel 1622
söndag 5/2

Välkomna på en guidad tur och kika på våra rum och vackra Spa! Söndagen den 5/2 mellan kl. 10-16 har vi öppet hus för dig som är nyfiken och vill se mer.  

Alla Hjärtans Dag
tisdag 14/2

Ta med någon du tycker om för en härlig övernattning med romantisk middag och avkoppling i vårt spa. Boka gärna till en skön behandling. Går även att boka endast Spa & Valentine-middag. 

Temadag med
Kerstin Florian 8/3

Boka in 8/3 i kalendern!
Vi kommer att utföra hudanalyser så boka upp dig och en vän redan nu. En händelserik dag utlovas med fina erbjudanden. Kostnad 100 SEK - som fås tillbaka vid köp av produkter eller bokning av behandling.
Boka på plats eller via mail spa@hotel1622.se och swisha 100 SEK till 1234088274. Varmt välkomna önskar vi på Hotel 1622!

▪ ▪ ▪

 

 
HOTEL 1622
Ytterövägen 167
257 31 Rydebäck
Hitta hit
 

 
Reception
:     0738 22 99 43
Restaurang:  042 - 22 22 17
 
info[at]hotel1622.se  
  

 
Varmt välkommen med
din bokningsförfrågan! 

 
boka[at]hotel1622.se
 
Vänligen notera att Hotel 1622
har 18-årsgräns för incheckning
och spavistelse.
I restaurangen är barn välkomna.

  
   

#hotel1622   
    

logo

logo

logo

Covid-19
Säkerheten och tryggheten för våra gäster och vår personal är alltid prio ett. Vi följer självklart alla lagar, restriktioner och rekommendationer och förväntar oss detsamma av dig som gäst. På Hotel 1622, i vårt Spa och i Restaurang Tegel säkerställer vi att alla kan hålla avstånd och vi har alltid särskilt fokus på desinfektion av kontaktytor. I restaurangen är det gott om plats och avstånd mellan borden, aldrig fler än tillåtet antal sittande gäster och sittande servering erbjuds alltid. Vid behov tilldelas ni en tid för vistelse i spa för att antalet samtida gäster ska hållas nere. Frukosten anpassas efter rådande restriktioner och även här kan ni välja eller tilldelas en tid. Vi är otroligt tacksamma för alla våra gäster, er visade förståelse och samarbete för att vidhålla allas säkerhet.

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.