Julbord & Nyårspaket

Starta julmyset eller boka ert nyårsfirande hos oss på Hotel 1622 och Restaurang Tegel i Rydebäck, strax utanför Helsingborg.

JULBORD & SPA

Äntligen startar julmyset - förbered dig för julen med en härlig spavistelse och julbord! Tegels klassiska julbord bjuder på flera sorters sill och lax, traditionellt kallskuret, hembakad bröd, julens varmrätter, julgröt, skratt, glädje och gottebord - häng med du med! Slappna av i vårt spa innan kvällens middag och sov gott i våra vackra rum med kvalitetssängar. Stor frukostbuffé ingår självklart.
 
Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ Tegels klassiska julbord
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Bokningsbart med ankomst onsdagar och söndagar från 24 november till och med 22 december. Obs! 18-årsgräns för incheckning och spavistelse.

Varmt välkomna att starta julfirandet med oss på Hotel 1622!

JULBORD, SPA & SHOW

Dansa in julen på Restaurang Tegel och Hotel 1622!
Tegels klassiska julbord bjuder på flera sorters sill och lax, traditionellt kallskuret, hembakad bröd, julens varmrätter, julgröt, skratt, glädje och gottebord - häng med du med! Checka in och glid in i badrocken för en avslappnade stund i vårt spa innan ni gör er redo för middagen. Ni välkomnas till Restaurang Tegel med varm glögg 18.30-19.00 och julbordet står redo. Efter middagen dansar vi loss! Framåt natten sover ni gott i våra vackra rum med kvalitetssängar. Stor frukostbuffé ingår självklart.

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ Tegels klassiska julbord
✔ Live musik & Dans
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Bokningsbart med ankomst tors, fre, lör från 22 november till och med 21 december. Obs! 18-årsgräns för incheckning och spavistelse.

Varmt välkomna att rocka in julen med oss på Hotel 1622 och Restaurang Tegel!

JULAFTON PÅ HOTEL 1622 & RESTAURANG TEGEL

En Julafton med traditionell julmat, mindre stök och mer Spa!
Fira en skön jul hos oss på Hotel 1622 och Restaurang Tegel. Ta en mysigt promenad längst stranden och Kärleksstigen, kryp upp i våra fåtöljer med en varm kopp choklad eller värmande glögg och njut av en stressfri jul. Passa även på att koppla av i vårt Spa innan ni låter julmaten smaka. Julbords-sittningarna på Julafton är 14.00, 17.00 eller 18.00. Kalle Anka slås på vid 15.00 och julstämning råder dagen lång. På juldagsmorgonen serveras vår goda frukostbuffé. Varmt välkomna!

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ Tegels klassiska julbord - långsittning
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00
Bokningsbart med ankomst Julafton. 
Obs! 18-årsgräns för incheckning och spavistelse.

MELLANDAGSMYSET

Gör det bästa av mellandagarna och mys på Hotel 1622 med Spa och god mat! Vad passar väl bättre under dagarna mellan jul och nyår än att rå om varandra och bara ta det lugnt med sköna bad och god mat..

Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ 3-rättersmiddag på Tegel
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Bokningsbart med ankomst 25-30 december. Obs! 18-årsgräns för incheckning och spavistelse.

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.