Musik & Event på Tegel - Hotel 1622 i Rydebäck

Musik, event och specialpaket med Stjärnregn på Tegel hos Hotel 1622 i Rydebäck, strax utanför Helsingborg. 18-årsgräns gäller för incheckning och spavistelse. Stort tack till tidigare artister som besökt oss!

▪ ▪ ▪

 

 
HOTEL 1622
Ytterövägen 167
257 31 Rydebäck
Hitta hit
 

 
Reception
:     0738 22 99 43
Restaurang:  042 - 22 22 17
 
info[at]hotel1622.se  
  

 
Varmt välkommen med
din bokningsförfrågan! 

 
boka[at]hotel1622.se
 
Vänligen notera att Hotel 1622
har 18-årsgräns för incheckning
och spavistelse.
I restaurangen är barn välkomna.

  
   

#hotel1622   
    

logo

logo

logo

Covid-19
Säkerheten och tryggheten för våra gäster och vår personal är alltid prio ett. Vi följer självklart alla lagar, restriktioner och rekommendationer och förväntar oss detsamma av dig som gäst. På Hotel 1622, i vårt Spa och i Restaurang Tegel säkerställer vi att alla kan hålla avstånd och vi har alltid särskilt fokus på desinfektion av kontaktytor. I restaurangen är det gott om plats och avstånd mellan borden, aldrig fler än tillåtet antal sittande gäster och sittande servering erbjuds alltid. Vid behov tilldelas ni en tid för vistelse i spa för att antalet samtida gäster ska hållas nere. Frukosten anpassas efter rådande restriktioner och även här kan ni välja eller tilldelas en tid. Vi är otroligt tacksamma för alla våra gäster, er visade förståelse och samarbete för att vidhålla allas säkerhet.

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.