Club 1622 - Välkommen till vår gästklubb!

Som medlem får du ta del av rabatter, erbjudanden och kampanjer vid utvalda tillfällen. Efter 5 övernattningar erhåller du en voucher att använda till din nästa bokning! Allt som krävs är att du registrerar dig och sedan aktiverar ditt medlemskap via aktiveringslänken som skickas till din mail. För att gälla måste nätterna bokas i inloggat läge på vår hemsida - Varje natt räknas. Vi ses snart! [BLI MEDLEM

✔ Förmånliga priser 

Som medlem kan du låsa upp medlemskampanjer med din e-mailadress och spara pengar i onlinebokningen. Logga in och se alla dina bokningar praktiskt samlade.

✔ Återbäring

Efter 5 övernattningar (bokade i inloggad läge) inom 3 år erhåller du en voucher att använda till din nästa bokning. Det går ej att efterregistrera nätter så kom ihåg att logga in. Gäller från 2023-12-01.  

✔ Nyhetsbrev & Kampanjer

I samband med att du blir medlem i vår gästklubb godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Du tar emot vårt nyhetsbrev med erbjudanden och info.

▪ ▪ ▪

 

Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.