Julbord & Nyårspaket

Starta julmyset eller boka ert nyårsfirande hos oss på Hotel 1622 och Restaurang Tegel i Rydebäck, strax utanför Helsingborg.

Julpaket med Spa

Äntligen startar julfesten - förbered dig för julen med en härlig spavistelse och julbord! Tegels klassiska julbord bjuder på hemlagad sill, flera sorters lax och skinka, skratt, glädje och gottebord - häng med du med! Slappna av i vårt spa innan kvällens middag och sov gott i våra vackra rum med kvalitetssängar. Stor frukostbuffé ingår självklart. 
 
Paketet inkluderar
✔ Incheckning 15.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ Tegels klassiska julbord
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Utcheckning 11.00

Extrafestliga torsdagar, fredagar och lördagar
:
Bokar ni med ankomst en torsdag, fredag eller lördag får ni dessutom extra underhållning av Fredrik Ahlbertz, Svensk mästare på close up magic.

Varmt välkomna att starta julfirandet med oss på Hotel 1622!

Nyårspaket - Glitter & Glamour på Tegel!

Tacka av 2022 och fira in 2023 med oss på Hotel 1622 och Restaurang Tegel med tema, Las Vegas, Glitter & Glamour!
Checka in tidigt, sätt på badrock och tofflor och börja med ett par avslappnande timmar i vårt spa innan ni gör er redo för festen. Kvällen startar 19.00 med mingel och cava samt krustader, innan ni sätter er till bords och förrätten serveras 19.30. Under hela middagen bjuds det på close up-magic av Fredrik Ahlbertz. Efter dessert med kaffe intar en ännu hemlig artist scenen och minglet fortsätter i baren. 23.55 fylls glasen med cava och 00.00 skålas det nya året in! Firandet avrundas 01.00 och ni sover gott i sköna premiumsängar innan årets första dag börjar med en härlig frukostbuffé och kanske ännu en stund i spa. Sen utcheckning klockan 12.00 ingår. Önskar ni boka spabehandlingar rekommenderar vi att ni gör en förfrågan i samband med bokningen. Varmt välkomna!

Paketet inkluderar
✔ Incheckning från 13.00
✔ Spaentré, badrock & tofflor
✔ Mingel med bubbel och krustader
✔ Fantastisk trerättersmeny
✔ Livemusik
✔ Magiker Fredrik Ahlbertz

✔ Ett glas bubbel till tolvslaget
✔ Härlig hotellfrukost
✔ Sen utcheckning 12.00

▪ ▪ ▪

 

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.